Mette Lybek Rueløkke

Forfatter til “Mine Marsvin” er seniordyrlæge Mette Lybek Rueløkke, en af Europas førende eksperter inden for marsvin og andre gnavere. Hun fik sit første marsvin som 8-årig og har været fascineret af disse dejlige dyr lige siden. Hun kender livet som hobbyavler, udstiller og dommer. I sit job som dyrlæge er hun i kontakt med mange dejlige marsvin.

Dyrlæge Mette Lybek Rueløkke, forfatter til Mine marsvin. (Foto: Tine Kortenbach)
Dyrlæge Mette Lybek Rueløkke, forfatter til Mine Marsvin. (Foto: Tine Kortenbach)

”Mine marsvin” er en evidensbaseret fagbog, hvor Mette Lybek Rueløkke øser af sin store viden og lange erfaring og giver svar på masser af relevante spørgsmål, som de fleste ejere af marsvin stiller sig:

 • Hvordan bader jeg mit marsvin?
 • Hvordan klipper jeg klør?
 • Hvordan løfter og bærer jeg et marsvin?
 • Hvilke urter kan jeg plukke i naturen?
 • Hvad må marsvin få at spise? – og hvad må de absolut ikke få?
 • Hvordan holder jeg mine marsvin sunde og raske?
 • Hvordan stimulerer jeg mine marsvin, så de bliver glade?
 • Kan jeg tage marsvinene med på ferie?
 • Hvordan ser jeg, om det er en han eller en hun?
 • Hvordan ser jeg, om min hun snart føder?
 • Hvordan passer jeg en moderløs unge?
Del gerne....